KLIKŠĶINI UZ GALERIJAS, LAI TO ATVĒRTU
iejava no rudzu bīdeļmiltiem, kviešu milti, ūdens, cukurs, sāls. Saldskābmaize, kas cepta ar dabīgo ieraugu, izmantojot gan kviešu, gan rudzu bīdeļmiltus. Tās īpašo garšu un smaržu nodrošina mūsu meistaru roku darbs un darba mīlestība, veidojot katru maizes kukuli.
rudzu iejava, rudzu rupjie un bīdeļmilti, ūdens, iesals, cukurs, sāls. Rudzu maize, kas cepta ar dabīgo ieraugu, izmantojot tikai rudzu miltus. Tās īpašo garšu un smaržu nodrošina mūsu meistaru roku darbs un darba mīlestība, veidojot katru maizes kukuli.
kviešu milti, piens, sviests, cukurs, sāls, raugs, ola. Baltmaize, kas cepta izmantojot kviešu miltus, kas papildināti ar piensaimniecības Straupes pienu un sviestu. Tās īpašo garšu un smaržu nodrošina mūsu meistaru roku darbs un darba mīlestība, veidojot katru maizes kukuli.